Op weg naar gemeente Maashorst

Op 22, 23 en 24 november zijn de verkiezingen voor de gemeente Maashorst. De inwoners van Uden en Landerd gaan dan naar de stembus om de nieuwe gemeenteraad te kiezen. Weet u al op welke partij u gaat stemmen of twijfelt u nog? De online StemWijzer is vanaf vandaag live en kan u helpen met deze keuze.

In de StemWijzer kunt u reageren op 30 stellingen. In deze stellingen komen er verschillende onderwerpen aan de orde die straks in de nieuwe gemeente Maashorst spelen. U geeft aan of u het eens of oneens bent met de stellingen. Na het invullen krijgt u meteen te zien met welke partij(en) u de meeste overeenkomst heeft. En heeft u een overzicht van alle partijen en hun meningen, zodat u ze goed kunt vergelijken. De StemWijzer Maashorst is te raadplegen via maashorst2021.stemwijzer.nl.

De StemWijzer Maashorst is ontwikkeld door ProDemos – Huis voor democratie en rechtsstaat in samenwerking met de gemeente Uden, Landerd en de deelnemende politieke partijen.