Gemeenteraden bereiden raadsvergadering over het herindelingsontwerp voor

Op maandag 30 september bereiden de gemeenteraden van Landerd en van Uden tijdens een Gezamenlijke Voorbereidende Commissievergadering de gemeenteraadsvergadering van 24 oktober voor. Tijdens die gemeenteraadsvergadering staat het herindelingsontwerp van de nieuwe gemeente namelijk op de agenda. Daarmee nemen beide gemeenteraden een formeel besluit om tot de gemeentelijke herindeling over te gaan.

Waar gaat het over?
Het herindelingsontwerp staat centraal (klik hier om het herindelingsontwerp direct te bekijken), maar er staan meer stukken op de agenda. Bekijk de agenda voor alle agendapunten en stukken (klik om te openen).

Wanneer?  Maandag 30 september 2019

Waar? Raadzaal gemeente Uden, Markt 145 in Uden (ingang West)

Hoe laat? 19.00 uur

Meepraten?
Wil je inspreken? Dat kan. Meld je uiterlijk 24 uur van tevoren aan via de griffie van Uden (mail naar griffie@uden.nl) of de griffie van Landerd (mail naar griffie@landerd.nl).

Meeluisteren? Of terugluisteren?
De vergadering is openbaar. Iedereen die wil mag komen. Online meeluisteren kan ook, net zoals het terugluisteren van de vergadering. Dat kan via de webcast. Klik hier om de vergadering terug te luisteren.